BaByliss PRO Mini Elipsis

Stoc epuizat
Cod produs
BAB2000EPE
359,00 RON
Placă de întins părul MINI 20mm
Detalii

Dorim sa va atragem atentia ca produsul face parte din categoria produselor care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena in cazul in care au  fost desigilate de consumator si  utilizate dupa desigilare (ex.: masini de tuns, aparate de contur, shavere, orice produse care in urma folosiri intra in contact cu pielea utilizatorului)


Placă de întins păr SUS304  din oțel inoxidabil este o placă de întins păr japonez bine-cunoscut pentru calitatea și rezistența sa extremă. Oferă ELIPSIS2000 cu o construcție care are o combinație de luminozitate, ergonomie și rezistență extremă la coroziune și la deformare care poate rezulta din temperaturi ridicate. Această construcție fără urzeală asigură că plăcile sa rămân perfect paralele, constante în timp și asigură astfel aceeași aliniere față de păr atunci când se îndreaptă. Un strat de particule de metal creat folosind aceleași  procedeu de galvanizare electrolitică, așa cum este folosită în procesul de fabricare a bijuteriilor, generează și mai puțin frecare și astfel plăcile sunt chiar mai fine.  Aceste plăci nu conțin agenți chimici și astfel asigură o rezistență și mai ridicată la temperaturi ridicate și la o căldură mai omogenă pe toată suprafața lor.
Plăcile EP TECHNOLOGY 5.0 sunt: ​​• 3 x mai durabile • 3 x netede • rezistente la substanțe chimice: • rezultate durabile și perfecte: • respectate și sublimate
Temperatura a fost setată pentru a ajunge până la 215 ° C. Acest nivel ridicat de temperatură permite utilizarea acestuia pe cele mai dificile și mai grosiere tipuri de păr.

Pachetul contine:

1 buc placa de intins

1 pereche manusi termorezistente

1 buc husa termorezistenta

1 buc manual utilizare
Mai multe informatii
Mai multe informatii
EAN3030050146967
Recenzii
Scrie o recenzie
BaByliss PRO Mini Elipsis