Termeni și Condiții

Atenționare

Acest website isi propune sa ofere membrilor sai inregistrati informatii si anunturi de ultima ora complete si exacte. Cu toate acestea insa, toate informatiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse in www.eternal.ro sau in orice alt produs care este realizat si promovat de eternal.ro nu reprezinta activitate de consultanta sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasa la raspundere in nicio masura, pentru nicio dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate de eternal.ro.

Termenii si conditiile de acces ale siteului eternal.ro

Te rugam sa parcurgi acest document cu atentie. Prin accesarea siteului eternal.ro aflat la adresa http://www.eternal.ro, denumit in continuare "eternal.ro", sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, esti obligat sa respecti termenii documentului de mai jos asupra caruia ai fost de acord.

In situatia in care nu esti de acord cu termenii prezentului document, te rugam sa parasesti eternal.ro si sa nu mai accesezi acest site. Orice acces al eternal.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

Termenii prezentului document dateaza de la 01 ianuarie 2015.

 1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul eternal.ro, precum si orice alt material avand legatura cu eternal.ro trimis prin email sau furnizat in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut eternal.ro "), apartin eternal.ro si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu poti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele eternal.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea eternal.ro.

 1. Utilizarea continutului eternal.ro

Poti copia si printa continutul eternal.ro doar pentru uz personal, lipsita de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul eternal.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea eternal.ro:

 1. reproducerea sau stocarea continutului eternal.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
 2. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului eternal.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea eternal.ro.
 3. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al eternal.ro asupra continutului eternal.ro.

Orice utilizare a continutului eternal.ro in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului eternal.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected].

 1. Suspendarea accesului

Eternal.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul la continutul eternal.ro sau la o parte a acestui continut.

 1. Schimbari ale site-ului

Eternal.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau de a schimba preturile produselor fara un aviz prealabil. Comanda efectuata pe site nu reprezinta un accept implicit de prelucrare si livrare a comenzii. Procesarea unei comenzi se face in functie de disponibilitate si de politica interna a companiei. De asemenea, eternal.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

 1. Acord de confidentialitate

Informatia pe care ai furnizat-o despre tine catre eternal.ro va fi folosita doar in concordanta cu termenii Acordului de Confidentialitate al eternal.ro.

 1. Informatii plata

Magazinul online www.eternal.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!"

 1. Informatii livrare

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat Urgent Cargus sau Fan Courier. Taxele de livrare sunt:

  • Client Vizitator, Bronze, Silver, Gold: Pentru comenzile de peste 200 RON cu TVA, livrarea este gratuită, iar pentru comenzile sub 200 RON cu TVA, costul de livrare este de 14.9 RON cu TVA.
  • Client Platinum, Distribuitor B: Pentru comenzile de peste 500 RON cu TVA, livrarea este gratuită, iar pentru comenzile sub 500 RON cu TVA, costul de livrare este de 14.9 RON cu TVA.
  • Distribuitor A, Distribuitor Exclusiv: Pentru comenzile de peste 1,000 RON cu TVA, livrarea este gratuită, iar pentru comenzile sub 1,000 RON cu TVA, costul de livrare este de 14.9 RON cu TVA.

Livrarea se efectueaza in 24-48 de ore lucratoare.

 1. Infomatii preturi

Preturile produselor contin TVA 19%.

 1. Retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

– ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 1. Furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;
 2. Furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
 3. Furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;
 4. Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 5. Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

Pentru a inregistra un retur va rugam sa sunati la numarul de telefon +40 730 277 868 sau sa trimiteti in email la [email protected] cu titlul Retur.

Pentru produse defecte in garantie va rugam sa completati formularul de cerere reutur disponibil aici.

Dorim să îți aducem la cunoștință faptul că: cuțitele, înălțătoarele și carcasele mașinilor de tuns, cablurile electrice și bateriile produselor electrice fără fir nu prezintă subiectul garanției. Aceste piese pot fi schimbate/reparate doar contra cost.

 1. Atentie!

Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, eternal.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului eternal.ro, a produselor si serviciilor aparute sub egida eternal.ro. Eternal.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca eternal.ro te atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

Eternal.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

La cererea eternal.ro, esti de acord sa exonorezi de raspundere eternal.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperi cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii clauzelor prezentului contract.

 1. Forta majora

Eternal.ro, afiliatii sau / si in general, furnizorii de informatie catre eternal.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile eternal.ro, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa eternal.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la eternal.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele eternal.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord

Eternal.ro este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Atunci cand acesti termeni se vor modifica insa eternal.ro te va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului a comentariului schimbarilor intervenite. Accesul in site si folosirea serviciilor eternal.ro dupa momentul notificarii sau al afisarii comentariilor privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca ti-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de eternal.ro pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

Parti ale continutului inclus in eternal.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care eternal.ro are incheiate contracte de furnizare de continut. De asemenea, in interiorul continutului eternal.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Eternal.ro nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, eternal.ro nu este responsabil asupra continutului paginilor la care se face trimitere din eternal.ro.

Notificari

Orice notificare catre eternal.ro trebuie trimisa in scris, prin intermediul postei sau al faxului, la adresa mentionata in prezentul document.

 1. Legea care guverneaza acordul

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.